Sprostredkovanie kúpy nehnuteľnosti - zastupovanie kupujúceho !

Pri sprostredkovaní kúpy nehnuteľnosti je našou úlohou nájsť kupujúcemu nehnuteľnosť presne podľa jeho požiadaviek a predstáv. V tomto prípade zastupujeme kupujúceho, aby kúpil nehnuteľnosť pre neho za čo najlepších podmienok.

Pri využití tejto služby získate:
- ušetrený čas (reálne niekoľko dní a týždňov) strávených pri internete a hľadaní nehnuteľností, zároveň niekoľko hodín pri zbytočných obhliadkach, kde fotky a popis ani zďaleka nekorešpondovali s realitou
- stovky až tisíce eur, o ktoré sme dokázali rozumnými argumentami a na základe svojich zručností znížiť kúpnu cenu
- z celej ponuky na trhu nehnuteľností (súkromnej aj realitných kancelárií) vyberieme ponuky, ktoré reálne zodpovedajú Vašim požiadavkám
- bezpečnosť pre kupujúceho, napr. zložením rezervácie a kúpnej ceny formou vinkulovaného vkladu, preveríme právny stav nehnuteľností, vlastníctvo, ťarchy, bremená, záložné práva a pod.
- zabezpečíme kompletný servis od obhliadok, zmluvnej dokumentácie až po odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií

Cena za uvedenú službu je stanovená individuálne podľa druhu nehnuteľnosti a rozsahu poskytovaných služieb. V každom prípade u nás neplatíte dvakrát - v prípade, že si vyberiete nehnuteľnosť, ktorú už máme v predaji, pri jej kúpe zaplatíte len kúpnu cenu.
Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č. 0911 239 097 !

článok vydaný:
späť na zoznam